Provelu Software

085 - 20 20 002

Volg ons

CheckPro

Provelu Software > CheckPro

Uw bedrijf gaat voor kwaliteit en efficiëntie. U wilt voldoen aan de wettelijke normen. Voor de kwaliteitsbewaking zijn dan ook consequent inspectieronden nodig. CheckPro van Provelu helpt u met uw controles op een snelle, efficiënte wijze. De resultaten van uw inspecties krijgen een plek in uw kwaliteitsmanagement. Met Checkpro gaat dat efficiënt en papierloos via smartphone, tablet of 2-in-1 via vragenlijsten die u heeft samengesteld.

Actueel inzicht met CheckPro
– Bewaken van bedrijfsproces
– Overzicht van data
– Registreren bij de bron
– Gemakkelijke bediening
– Kwaliteitscheck
– Automatische emailfunctie
– Integratie in Qlik
– En vele andere functies

U legt ter plekke digitaal de inspectieresultaten vast via uw mobiele device, aangevuld met foto’s, om deze later te kunnen analyseren. Met CheckPro van Provelu zijn uw resultaten en scores altijd en overal opvraagbaar en multifunctioneel inzetbaar. U kunt ze namelijk integraal of per onderdeel analyseren en als het nodig is, reageren. U krijgt namelijk automatisch van CheckPro een melding en dat levert u tijdswinst op.

Integratie met Qlik zorgt ervoor dat u al uw gegevens kunt inzien en combineren tot snelle en duidelijke inzichten. CheckPro levert de data en Qlik combineert en presenteert gegevensverbanden op een simpele, visueel aantrekkelijke manier in heldere dashboards.

Provelu kan u helpen met de juiste oplossing te vinden voor uw bedrijf.

Ik wil nog meer informatie!

Download de brochure!
CheckPro, powered by Provelu softwareontwikkeling voor het optimaliseren van prestaties en rendement

Provelu ontwikkelt software die u helpt uw bedrijfsprestaties en rendement te optimaliseren. Voor elk bedrijf, in iedere sector met een specialisme in Food & Agri. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Provelu specifieke software-oplossingen om bedrijfsprocessen te automatiseren en de organisatie én hun mensen efficiënter te laten werken.

Onze visie: software moet het werk vergemakkelijken door:
– Informatie, kennis en meer inzicht te bieden in uw bedrijfsprocessen
– Het optimaliseren van prestaties en rendement in een productieomgeving
– Eenvoud en gebruiksvriendelijk te koppelen aan gezonde groei van uw organisatie