CheckPro

Provelu Software > CheckPro

CheckPro – De must have tool voor inspectieronden

Uw bedrijf gaat voor kwaliteit en efficiëntie. U wilt voldoen aan de wettelijke normen. Voor de kwaliteitsbewaking zijn dan ook consequent inspectieronden nodig. CheckPro helpt u met uw controles op een snelle, efficiënte wijze. De resultaten van uw inspecties krijgen een plek in uw kwaliteitsmanagement. Met Checkpro gaat dat efficiënt en papierloos via smartphone, tablet of 2-in-1 via vragenlijsten die u heeft samengesteld.

Veel bedrijven voeren diverse inspecties uit in hun organisatie. Dit gebeurt veelal vanuit de behoefte het eigen bedrijfsproces optimaal te bewaken, maar vaak ook om te voldoen aan de eisen van de wetgever en/of afnemer.

De resultaten van een inspectie worden vaak in eerste instantie vastgelegd op papier. Denk hierbij aan de hygiëneronden, schoonmaak- en glascontroles. Deze papieren resultaten worden vervolgens opgeborgen in een map of de inspectie-gegevens worden overgenomen in bijvoorbeeld Excel.

Bij afwijkingen worden vaak acties aangemaakt die opgevolgd moeten worden. Dit is vaak een extra handeling die gedaan moet worden welke een grote kans heeft fouten te bevatten.

Ook zien we steeds vaker dat bij afwijkingen foto’s gemaakt worden. Het op de pc zetten en op de juiste manier archiveren kost ongemerkt veel tijd en gebeurt niet altijd consequent op de juist manier. Doormiddel van ons inspectieronden systeem CheckPro behoren deze procedures tot de verleden tijd.

De inspecties worden uitgevoerd met handzame tablets. Hierop bevinden zich de vragenlijsten en kunt u de gewenste antwoorden ingeven. Tevens is het mogelijk om foto’s op te slaan bij de gegeven antwoorden. De CheckPro App is ontwikkeld voor Android tablets, Windows tablets en de iPad. Door de diverse platformen is er altijd intern wel een geschikt apparaat te vinden waarmee de inspecties gedaan kunnen worden.

De resultaten van de inspecties worden na synchronisatie centraal in een database op een server of computer opgeslagen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid de inspectieresultaten uitgebreid te bestuderen en te analyseren. U kunt uw inspectieronden stelselmatig plannen. Dit kan per inspectieronde en medewerker ingepland worden. De uit te voeren inspecties worden vervolgens op de tablet getoond en kunnen daar uitgevoerd worden. Onze software zal naast een tijdbesparing, zorgen voor een goede en overzichtelijke kwaliteitsregistratie en daarnaast veel inzicht verschaffen om het proces en de kwaliteit verder te verbeteren.

Integratie met Qlik zorgt ervoor dat u al uw gegevens kunt inzien en combineren tot snelle en duidelijke inzichten. CheckPro levert de data en Qlik combineert en presenteert gegevensverbanden op een simpele, visueel aantrekkelijke manier in heldere dashboards.

Ik wil nog meer informatie!

Enkele voordelen van CheckPro zijn:

 • Papierloos werken (milieu)
 • Tijdbesparing in vooral de afhandeling
 • Foto’s opslaan bij afwijkingen
 • Terugkoppeling/ actie afhandeling
 • Breed inzetbaar voor vele aanvullende kwaliteitsregistraties
 • Vergeten afhandeling, uitvoeren acties en uitvoeren inspecties bijna niet mogelijk
 • Alle data gelijk digitaal en gestructureerd
 • Problemen en trends gelijk inzichtelijk door dashboard met vele analyse mogelijkheden
 • Bewaken van bedrijfsproces
 • Overzicht van data
 • Registreren bij de bron
 • Gemakkelijke bediening
 • Kwaliteitscheck
 • Automatische emailfunctie
 • Integratie in Qlik
 • En vele andere functies…

CheckPro is gemakkelijk in gebruik en een flexibel product, breed inzetbaar en integratie met andere software is bespreekbaar. Provelu kan u helpen met het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Download de brochure!
CheckPro, powered by Provelu softwareontwikkeling voor het optimaliseren van prestaties en rendement

Provelu ontwikkelt software die u helpt uw bedrijfsprestaties en rendement te optimaliseren. Voor elk bedrijf, in iedere sector met een specialisme in Food & Agri. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Provelu specifieke software-oplossingen om bedrijfsprocessen te automatiseren en de organisatie én hun mensen efficiënter te laten werken.

Onze visie: software moet het werk vergemakkelijken door:
– Informatie, kennis en meer inzicht te bieden in uw bedrijfsprocessen
– Het optimaliseren van prestaties en rendement in een productieomgeving
– Eenvoud en gebruiksvriendelijk te koppelen aan gezonde groei van uw organisatie